Ga naar artikel

Willamette (AU)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Oorspronkelijk afkomstig uit de Verenigde Staten, maar door ander klimaat ook andere eigenschappen.

Willamette
Land Australië
Type A
Aroma
Samenstelling
Alfazuren 6.2-6.8 %
Cohumulon 30-35 %
Humulon
Betazuren 3.5-5.2 %
Colupulon
Hopoliën 1.0-1.3 ml/100 gr
Myrceen 13-30 %
Humuleen 24-42 %
Caryofylleen 14-15 %
Farneseen 7 %
Selineen 1-3 %
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte klein-gemiddeld
Compactheid los-gemiddeld
Lupuline kleur donkergeel
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode vroeg-halverwege
Opbrengst 1340-1700 kg/ha
Opslag 60-65 %AA/6 M @ 20 °C
Te vervangen door
Willamette (US)
Fuggle (US)
Tettnang(er) (US)
Uitleg over de getoonde gegevens