Willamette (AU) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Oorspronkelijk afkomstig uit de Verenigde Staten, maar door ander klimaat ook andere eigenschappen. Willamette Land Australië Type A Aroma Samenstelling Alfazuren 6.2-6.8 % Cohumulon 30-35 % Humulon Betazuren 3.5-5.2 % Colupulon Hopoliën 1.0-1.3 ml/100 gr Myrceen 13-30 % Humuleen 24-42 % Caryofylleen 14-15 % Farneseen 7 % Selineen 1-3 % Linalool Totaal polyfenolen Xanthohumol Hopbel Grootte klein-gemiddeld Compactheid los-gemiddeld Lupuline kleur donkergeel Groei, oogst en opslag Oogstperiode vroeg-halverwege Opbrengst 1340-1700 kg/ha Opslag 60-65 %AA/6 M @ 20 °C Te vervangen door Willamette (US)Fuggle (US)Tettnang(er) (US) Uitleg over de getoonde gegevens