Ga naar artikel

Sylva (AU)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Werd eerst Southern Saaz genoemd.

Sylva
Land Australië
Type A
Aroma
licht bloemig, kruidig
Samenstelling
Alfazuren 4-7 %
Cohumulon 24-28 %
Humulon
Betazuren 3-5 %
Colupulon
Hopoliën 0.9-1.4 ml/100 gr
Myrceen 17-23 %
Humuleen 21-27 %
Caryofylleen 6-9 %
Farneseen 23-25 %
Selineen
Linalool 0.3-0.6 %
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode vroeg
Opbrengst 1400-2100 kg/ha
Opslag
Te vervangen door
Saaz (CS)
Uitleg over de getoonde gegevens