Ga naar artikel

Vital (CS)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Vital is een resultaat van het Zatec kweekprogramma. Nakomeling van variëteit Agnus.

Vital
Land Tsjechië
Type AB
Aroma
kruidig
Samenstelling
Alfazuren 12-16 %
Cohumulon
Humulon
Betazuren 8-11 %
Colupulon
Hopoliën 1.2-2.5 ml/100 gr
Myrceen 40-60 %
Humuleen
Caryofylleen
Farneseen
Selineen
Linalool 0.5-0.9 %
Totaal polyfenolen 3.5-4.5 %
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens