Ga naar artikel

Sládek (CS)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Sládek is ontstaan uit Saaz en Nothern Brewer en in 1994 geregistreerd.

Sládek
Land Tsjechië
Type AB
Aroma
Mild, fruitig, citrus.
Samenstelling
Alfazuren 4.5-6.5 %
Cohumulon 25-31 %
Humulon
Betazuren 4.0-6.5 %
Colupulon 45-51 %
Hopoliën 3.0-4.0 ml/100 gr
Myrceen 40-50 %
Humuleen 20-30 %
Caryofylleen 8-13 %
Farneseen <1 %
Selineen 0.5-1.5 %
Linalool 7.0 %
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte Groot
Compactheid Compact
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode Laat
Opbrengst 1800-2500 kg/ha
Opslag
Te vervangen door
Saaz (CS)
Uitleg over de getoonde gegevens