Ga naar artikel

Rubin (CS)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Verdere informatie (nog) niet aanwezig.

Rubin
Land Tsjechië
Type B
Aroma
Samenstelling
Alfazuren 10-14 %
Cohumulon 25-33 %
Humulon
Betazuren 4-6 %
Colupulon 45-52 %
Hopoliën 1-2 ml/100 gr
Myrceen 35-45 %
Humuleen 13-20 %
Caryofylleen 7-10 %
Farneseen <0.5 %
Selineen 10-16 %
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens