Ga naar artikel

Kirin No. 2 (JP)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Verdere informatie (nog) niet aanwezig.

Kirin No. 2
Land Japan
Type AB
Aroma
kruidig, hout, bloemig
Samenstelling
Alfazuren 5.3-8.6 %
Cohumulon
Humulon
Betazuren 5.0-8.1 %
Colupulon
Hopoliën 0.5-1.0 ml/100 gr
Myrceen
Humuleen
Caryofylleen
Farneseen
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens