Ga naar artikel

Izabella (PL)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Beschikbaar sinds 1988 en ontstaan uit Lublin (PL) en een Joegoslavische hop.

Izabella
Land Polen
Type AB
Aroma
Samenstelling
Alfazuren 7-10 %
Cohumulon 30 %
Humulon
Betazuren 8-12 %
Colupulon
Hopoliën 1.8-2.2 ml/100 gr
Myrceen 42 %
Humuleen 30 %
Caryofylleen
Farneseen <1 %
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens