Ga naar artikel

Harmonie (CS)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Harmonie is voor 60% afkomstig van Saaz. De hop heeft zijn naam te danken aan de harmonieuze verhouding van de hopoliën.

Harmonie
Land Tsjechië
Type A
Aroma
fruitig, banaan, perzik
Samenstelling
Alfazuren 4-8 %
Cohumulon 19-22 %
Humulon
Betazuren 4-8 %
Colupulon 36-40 %
Hopoliën 1-2 ml/100 gr
Myrceen 36-40 %
Humuleen 10-20 %
Caryofylleen 6-11 %
Farneseen <0.2 %
Selineen 10-19 %
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens