Ga naar artikel

Bohemie (CS)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Ontstaan uit een kruizing tussen Saaz en Sládek.

Bohemie
Land Tsjechië
Type A
Aroma
fruitig, kruidig en citrus
Samenstelling
Alfazuren 5-8 %
Cohumulon
Humulon
Betazuren 6-9 %
Colupulon
Hopoliën 1.0-1.5 ml/100 gr
Myrceen 30-45 %
Humuleen
Caryofylleen
Farneseen
Selineen
Linalool 0.50-0.75 %
Totaal polyfenolen 3.5-4.5 %
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens