Ga naar artikel

Archer (UK)

Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Archer is een nieuwe variëteit van de Charles Faram Hop Development Program. Resistent voor echte meeldauw. Het combineert klassieke Britse hop aroma met een licht citrus aroma. Zowel tijdens koken als voor dry hop.

Archer
Land Verenigd Koninkrijk
Type A
Aroma
bloemig, met wat limoen, perzik
Samenstelling
Alfazuren 4-6 %
Cohumulon 32-38 %
Humulon
Betazuren 2-3 %
Colupulon
Hopoliën 0.6-0.8 ml/100 gr
Myrceen 20-25 %
Humuleen 26-30 %
Caryofylleen
Farneseen 0.4 %
Selineen
Linalool
Totaal polyfenolen
Xanthohumol
Hopbel
Grootte
Compactheid
Lupuline kleur
Groei, oogst en opslag
Oogstperiode
Opbrengst
Opslag
Te vervangen door
Uitleg over de getoonde gegevens