Barbe Rouge (FR) Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier Franse aromahop met een fruitig aroma. Verwant aan Strisselspalt. Geeft tonen van aardbeien bij het gebruik als dry hop. Barbe Rouge Land Frankrijk Type A Aroma Citrus, Fruitig Samenstelling Alfazuren 3.8-6.0 % Cohumulon 42.1-42.2 % Humulon Betazuren 3.0-3.8 % Colupulon Hopoliën 1.1-1.6 ml/100 gr Myrceen 35-52 % Humuleen 15-25 % Caryofylleen 2.5-2.8 % Farneseen Selineen Linalool Totaal polyfenolen Xanthohumol Hopbel Grootte Compactheid Lupuline kleur Groei, oogst en opslag Oogstperiode Opbrengst Opslag Te vervangen door Uitleg over de getoonde gegevens